Op zoek naar pure foto’s, zoals jij écht bent?

Soms zou het fijn zijn als je de tijd stil kunt zetten. Gewoon even niets, en genieten van het moment. Grote momenten, maar juist ook die kleine momenten.

Heel stiekem, zet ik als fotografe de tijd dan toch even stil met mijn camera. 

Ik ben Kelly en ik vertel verhalen met mijn foto’s. Ik vertel jouw verhaal, zo puur mogelijk. Datgene wat belangrijk is voor jou en de mensen om je heen. Gewoon jij, zoals je bent. Je meest dierbare momenten, voor een mooie herinnering.

Vanaf kleins af aan was ik altijd al bezig met fotografie. Ik was niet meer happy met mijn job en waagde de sprong in het diepe. Nu fotografeer ik dagelijks de meest waardevolle momenten en doe ik wat ik écht leuk vind. Ik ben trots op mijn missie, het vastleggen van die momenten waar je later graag op terug wilt kijken.  Geen geposeerde foto’s, maar dierbare herinneringen.

Ben jij klaar om kennis te maken en te kiezen voor een onbevangen en frisse fotografe? Laten we eens een kop koffie drinken om te sparren over de ideeën. Samen maken we er iets moois van!

HEEL VEEL LIEFS,

Kelly + Mike

Wij zijn echt zó ontzettend blij met Kelly. Ze is super leuk, lief en spontaan. Alles verliep heel relaxt zoals gehoopt. En het eindresultaat is zelfs nog beter dan we hadden gehoopt! Het zijn voor ons de kleine simpele details die het doen en die weet zij perfect vast te leggen.

Dankzij jou kunnen we onze onvergetelijke dag nog heel vaak herbeleven! 
Liefs Mike en Kelly  
Maureen + Rob
Wij kijken met een grote glimlach terug op onze fotoshoot met Kelly! Ze stelde ons op ons gemak door leuke vragen te stellen, waardoor wij soms niet eens meer in de gaten hadden dat ze er nog was.

Daarnaast heeft ze absoluut oog voor het kiezen van de juiste hoek en let ze op ieder detail dat in beeld is!

FOLLOW MY WORK

  Instagram            Facebook
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.