Ik ben Kelly.

Fotograaf van mensen, Enthousiast, buitenmens, herfst is mijn favo seizoen

Allereerst, onwijs leuk dat je meer wilt weten over mij. Je bent geïnteresseerd in mijn werk, en daar ben ik heel dankbaar voor!

Ik ben Kelly, geboren in 1993, getrouwd met Sander en wij wonen samen met onze hond Guusje in IJsselstein (Utrecht). Ik heb een passie voor fotograferen en mag hier dagelijks mee bezig zijn. Als ik niet aan het editen ben, ben ik vrijwel altijd buiten te vinden, ik ben een echte mensen-mens en onwijs zorgzaam. Ik fotografeer bruiloften, stellen, gezinnen en baby's.

Kortom; mensen. Waarom?

Ik geloof in jullie liefde voor elkaar. Fotografie is voor mij een reden om te connecten en te verbinden. Ongedwongen, puur en vol liefde, volledig vanuit jullie zelf met een klein beetje hulp van mij.

Foto door Wianda Bongen

Ik ben op zoek naar connectie, de verbinding, de 'happy moments', de echte jij en ik.

Hoe het allemaal begon...

Vanaf kleins af aan liep ik al rond te zeulen met een camera in mijn hand. Ik vond het reuze interessant om een spontaan moment vast te kunnen leggen en te bewaren. Ik heb dan ook fotoalbums vol met kiekjes van vroeger.

Mijn eerste professionele camera kocht ik voornamelijk voor foto's op vakantie, maar al snel werd ik door vrienden en familie om mij heen gevraagd om feestjes, baby's en uitjes vast te leggen. Onwijs leuk!

Toch heb ik er verder niets mee gedaan, ik volgde de opleiding modemanagement en ging als duizendpoot aan de slag bij een paardrijkledingmerk. Toen ik voelde dat ik daar niet meer op mijn plek zat, ben ik gaan omscholen naar social media strateeg.

Ondertussen werd ik verliefd op Sander, woonden we inmiddels samen en tijdens een van onze beruchte zomervakanties in Italie ging hij op 1 knie. We planden een prachtige trouwdag met vrienden en familie om ons heen. En toen begon het te kriebelen.

Ik volgde verschillende cursussen en workshops en liep een aantal bruiloften mee met een andere trouwfotograaf. Het balletje rolde vliegensvlug, want het jaar erop had ik 25 bruiloften op de planning staan.

Ik besloot mijn baan op te zeggen en mij volledig te richten op fotografie. En nu mag ik elke dag jullie liefde en connectie vastleggen.

I love my job!

MEER INFORMATIE OVER LIFESTYLE

MEER INFORMATIE OVER BRUILOFTEN

Je kunt mij wakker maken voor tiramisu, ik ben elke dag buiten te vinden, met mijn voeten in de klei, de herfst is mijn favoriete seizoen en het boek 'De Meeste Mensen Deugen' ligt al maanden ongelezen op mijn nachtkastje.

Zo kan ik nog wel even door gaan, maar misschien leuk om te zien wat dierbaar is voor mij? Op de foto's zie je mijn man Sander, hond Guusje en, ik aan het werk - en in mijn element - en te paard. Dit zijn mijn geluksmomentjes.