Op zoek naar pure foto’s, zoals jij écht bent?

Soms zou het fijn zijn als je de tijd stil kunt zetten. Gewoon even niets, en genieten van het moment. Grote momenten, maar juist ook die kleine momenten.

Heel stiekem, zet ik als fotografe de tijd dan toch even stil met mijn camera. 

Ik ben Kelly en ik vertel verhalen met mijn foto’s. Ik vertel jouw verhaal, zo puur mogelijk. Datgene wat belangrijk is voor jou en de mensen om je heen. Gewoon jij, zoals je bent. Je meest dierbare momenten, voor een mooie herinnering.

Vanaf kleins af aan was ik altijd al bezig met fotografie. Ik was niet meer happy met mijn job en waagde de sprong in het diepe. Nu fotografeer ik dagelijks de meest waardevolle momenten en doe ik wat ik écht leuk vind. Ik ben trots op mijn missie, het vastleggen van die momenten waar je later graag op terug wilt kijken.  Geen geposeerde foto’s, maar dierbare herinneringen.

Ben jij klaar om kennis te maken en te kiezen voor een onbevangen en frisse fotografe? Laten we eens een kop koffie drinken om te sparren over de ideeën. Samen maken we er iets moois van!

HEEL VEEL LIEFS,

Maureen + Rob

Wij kijken met een grote glimlach terug op onze fotoshoot met Kelly! Ze stelde ons op ons gemak door leuke vragen te stellen, waardoor wij soms niet eens meer in de gaten hadden dat ze er nog was.

Daarnaast heeft ze absoluut oog voor het kiezen van de juiste hoek en let ze op ieder detail dat in beeld is!

Annelot + Evert

Laatst hadden wij een super leuke fotosessie met Kelly. Vooraf hebben we samen afgestemd wat onze wensen waren en tijdens de sessie hing er een super relaxte en ontspannen sfeer. Wij zijn zelf nogal nuchter en niet zo fotogeniek waardoor het in het begin voor ons een beetje ongemakkelijk voelde.

Maar, Kelly wist constant de juiste vragen te stellen waardoor er een leuk gesprek ontstond. In korte tijd hebben we veel foto’s gemaakt op verschillende plekjes. Dezelfde dag kregen we de bewerkte foto’s nog toegestuurd en deze waren ontzettend mooi! We hebben ze uiteindelijk voor onze trouwkaart gebruikt.

Kelly, nogmaals super veel dank!

FOLLOW MY WORK

  Instagram            Facebook