ZWANGER EN PASGEBOREN

Er groeit een klein wonder in jouw buik, een klein mensje die jullie gezin strakjes compleet maakt. Een bijzondere periode, die ik graag voor jullie vastleg. Meer weten? Scroll dan gauw naar beneden en ontdek de mogelijkheden.

baby Lev fotoshoot in een mandje

Werkwijze

Meestal begint onze kennismaking met een persoonlijk gesprek. Ik ben natuurlijk enórm benieuwd wie jullie zijn en hoe het met de zwangerschap gaat. We prikken een datum voor een zwangerschapsshoot, of zelfs meerdere opties als het gaat om een newborn fotoshoot. We weten natuurlijk nog niet wanneer de kleine precies zal komen!

Tijdens de fotoshoot werk ik ongedwongen, niet geregisseerd en ben ik op zoek naar die spontane momenten. Knuffelend thuis op de bank met de kleine, of in een mooi natuurgebied met jouw zwangere buik. Samen bekijken we wat jullie wensen zijn en maken we er een onvergetelijke fotoshoot van!

babyvoetjes newborn fotoshoot

INVESTERING

Van hoeveel dingen kun je zeggen dat ze hun waarde nooit verliezen?

Foto's zijn een investering in jouw dierbare herinneringen.

Wat kun je verwachten in het pakket?

+ > 30 zorgvuldig bewerkte kleurenfoto’s in hoge kwaliteit

+ Een selectie van de foto’s in zwart-wit

+ Foto’s aangeleverd via persoonlijke online galerij

+ Levertijd max. 2 weken

+ Excl. reiskosten, €0,35 vanaf 3401ZW

De investering voor deze mooie herinnering is €349.

We nemen ruim de tijd om jullie vast te leggen, mocht de kleine bijvoorbeeld voeding nodig hebben, of een schone luier, dan heeft dat altijd prioriteit. Jouw gezondheid en die van de baby staan voorop! We werken rustig en gaan mee in jullie alledaagse ritme voor prachtige lifestyle beelden.

Bekijk wat inbegrepen is in het pakket, en neem hieronder - vrijblijvend - contact op. Mochten er nog vragen zijn, ik beantwoord ze graag!

contact opnemen

Contact opnemen

Wil je meer informatie over het vastleggen van jouw zwangerschap? Foto's maken van jouw kleine, ongedwongen in jullie vertrouwde huis? Neem contact op en we bespreken alle mogelijkheden! Ik antwoord binnen 48 uur, dus je weet meteen waar je aan toe bent.

contact opnemen