loveshoot Samanta en Raymond in de duinen Soest

VERLIEFD

Het vastleggen van de liefde tussen jou en degene waarvan je houdt, ik knijp mezelf iedere keer weer even omdat ik dat toch het mooiste vind wat er is! Dus laten we de liefde iedere dag een beetje vieren. Soms iets meer, en hoe leuk is het om juist dat vast te laten leggen op beeld. Meer weten? Scroll verder naar beneden voor alle info.

verliefd fotoshoot Suzanne en Joris in het zand

Werkwijze

Meestal begint onze kennismaking met een persoonlijk gesprek. Ik ben natuurlijk enórm benieuwd wie jullie zijn en wat jullie verhaal is samen! Hebben jullie ideeën over een leuke locatie, of willen jullie juist gewoon thuis vastgelegd worden? Ik denk graag mee over de mogelijkheden.

Tijdens de fotoshoot werk ik ongedwongen, niet geregisseerd en ben ik op zoek naar die spontane momenten. Ik zal nooit aan jullie vragen om in de camera te kijken, maar juist kleine opdrachtjes geven om jullie zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Gewoon zoals jullie samen zijn! We bekijken wat jullie wensen zijn en maken we er een onvergetelijke fotoshoot van.

fotoshoot in het water loveshoot Anouk en Arjan

INVESTERING

Van hoeveel dingen kun je zeggen dat ze hun waarde nooit verliezen?

Foto's zijn een investering in jouw dierbare herinneringen.

Wat kun je verwachten in het pakket?

+ > 30 zorgvuldig bewerkte kleurenfoto’s in hoge kwaliteit

+ Een selectie van de foto’s in zwart-wit

+ Foto’s aangeleverd via persoonlijke online galerij

+ Levertijd max. 2 weken

+ Excl. reiskosten, €0,35 vanaf 3401ZW

De investering voor deze mooie herinnering is €349.

We nemen ruim de tijd om jullie vast te leggen. Samen zoeken we een toffe locatie uit en kijken naar de mogelijkheden Jullie ontvangen alle beelden ook in hoge resolutie, tof om ze ook af te drukken of op te hangen thuis straks!

Bekijk wat inbegrepen is in het pakket, en neem hieronder - vrijblijvend - contact op. Mochten er nog vragen zijn, ik beantwoord ze graag!

contact opnemen

achtergrondfoto loveshoot in de duinen

Contact opnemen

Wil je meer informatie over het vastleggen van jullie liefde? Ongedwongen en liefdevolle foto's maken samen, om elkaar te vieren? Neem contact op en we bespreken alle mogelijkheden! Ik antwoord binnen 48 uur, dus je weet meteen waar je aan toe bent.

contact opnemen