fotoshoot onderneemster Eve

ONDERNEMERS

In voor een inspirerend gesprek, op zoek naar een toffe beeldbank of gewoon een lekkere kop thee (koffie mag natuurlijk ook!)? Leuk! We kunnen samen een unieke beeldbank opzetten, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor jouw social media en website. Zo kun je jouw online aanwezigheid een flinke boost geven!

fotoshoot ondernemer fotografie Milou

Werkwijze

Meestal begint onze kennismaking met een persoonlijk gesprek. Ik ben natuurlijk enórm benieuwd naar jouw business. We bespreken jouw wensen en ideeën, en naar aanleiding van ons gesprek stuur ik een persoonlijke offerte toe met alle besproken punten.

Vaak maken we samen een moodboard, om toe te werken naar een fotoshoot die écht bij jou past. We doen ideeën op voor de locaties en maken een planning. Natuurlijk is het mogelijk om verschillende setjes kleding aan te doen, en eventueel te wisselen van locatie. Zo heb jij straks een beeldbank waar je echt even mee vooruit kunt.

achtergrondfoto ondernemer branding fotoshoot Hi Tiger

INVESTERING

Van hoeveel dingen kun je zeggen dat ze hun waarde nooit verliezen?

Meer dan ooit is het belangrijk om jezelf te laten zien.

Wat kun je verwachten in het pakket?

+ > 30 zorgvuldig bewerkte kleurenfoto’s in hoge kwaliteit

+ Een selectie van de foto’s in zwart-wit

+ Foto’s aangeleverd via online galerij en WeTransfer
+ Commerciële beeldrechten voor online gebruik

+ Levertijd max. 4 weke

+ Excl. reiskosten, €0,35 vanaf 3401ZW

De investering voor deze shoot is €349 excl. btw.

Samen gaan we op pad en tijdens deze sessie creëren we toffe beelden voor jouw business! Beelden die jouw online zichtbaarheid vergroten, jouw doelgroep aanspreken én jouw passie en business laten zien.

We doen verschillende locaties aan, en bereiden ons goed voor met o.a. een moodboard om jouw wensen in kaart te brengen. Ook wisselen van kleding tussendoor is geen probleem!

contact opnemen

Contact opnemen

Wil je meer informatie over een personal branding shoot? Foto's maken voor jouw bedrijf en jouw online aanwezigheid een boost geven? Neem contact op en we bespreken alle mogelijkheden! Ik antwoord binnen 48 uur, dus je weet meteen waar je aan toe bent.

contact opnemen