Bruiloften

Soms zou het fijn zijn als je de tijd even stil kon zetten. Op dierbare momenten, zoals tijdens jullie trouwdag. Maandenlang kijken jullie uit naar deze dag, en voor je het weet draait de DJ het laatste nummer tijdens het huwelijksfeest. Het enigste wat jullie dan nog hebben, zijn de dierbare herinneringen - én natuurlijk de trouwfoto's!

Het klinkt misschien gek, maar over de tijd worden deze foto's alleen maar waardevoller. Als fotograaf zet ik de tijd even voor jullie stil. Herinneringen vervagen, maar foto's brengen jullie weer even terug naar dat ene bijzondere moment tijdens de trouwdag.

SCROLL VOOR MEER

Werkwijze

Onopvallend - maar wel met beide benen tussen jullie gezelschap. Ik ben geen vlieg op te muur, ik wil juist jullie dag beleven zoals jullie gasten dat ook zouden doen. Je zult niet altijd merken dat ik er ben, totdat je achteraf ziet wat ik heb vastgelegd.

Tijdloos en puur - Ik vind het onwijs belangrijk dat jullie over 20, 30 en het liefste 50 jaar nog steeds terugkijken op dierbare foto's. Mijn stijl kun je dan ook omschrijven als puur, zoals het is, spontaan en tijdloos.

Mijn werk bekijken

Benieuwd hoe een bruiloft er uiteindelijk als serie ongeveer uit komt te zien? Inspiratie opdoen voor je eigen bruiloft? Klik hieronder verder en bekijk een aantal van de fantastische bruiloften die ik vast mocht leggen.

Volledig zelf gestylde bruiloft van Niels en Manon

Bruiloft in Spakenburg van Bjorn en Marilene

Bruiloft in Zeeland van Sander en Celine

Bruiloft in het Zuiderzeemuseum van Rogier en Sharon

De prachtige bruiloft van Nick en Marloes

De romantische bruiloft van Dustin en Michelle

De stadsbruiloft in Amersfoort van Thomas en Shelan

Onvergetelijke Texelse bruiloft van Thomas en Debbie

Tarieven

Een bruidsreportage kun je bij mij boeken vanaf 6 uur voor €1.600. De uren zijn altijd aaneengesloten, en je kunt de dag uitbreiden per uur.

Het pakket is altijd inclusief persoonlijke kennismaking en er is in de aanloop naar de bruiloft toe áltijd ruimte voor vragen en hulp. Met mijn ervaring help ik jullie graag op weg!

+ Minimaal 200 foto’s
+ Selectie ook in het in zwart-wit
+ Preview in 3 dagen
+ Foto's via online galerij (incl. 1 jaar toegang)

+ Cadeau-album 15 x 15 cm

+ Levertijd van ongeveer 8 weken

+ Reiskosten in NL incl.

Wil je meer informatie ontvangen? Vraag dan de trouwbrochure aan.

BROCHURE AANVRAGEN

Lieve woorden