Iedere fotosessie is uniek, en het is voor mij een droom die uitkomt als ik de meest gelukkige momenten uit jullie leven mag vastleggen.

WERKWIJZE

Ik vind het fijn om jullie beter te leren kennen. We plannen een afspraak in om de fotosessie door te spreken. Zo weet ik waar ik op kan letten als we de sessie doen en kunnen jullie genieten! 

Tijdens de fotoshoot staan jullie centraal, of het nu draait om een bruiloft, loveshoot of newborn-sessie. Zonder ‘gemaakte foto’s’, juist zo puur en spontaan als jullie zijn.

Na de shoot ga ik aan de slag met het bewerken van het beeldmateriaal. De preview volgt de dag erna en kort daarop kunnen jullie de volledige fotoserie ontvangen. Laten we er iets moois van maken!

 

CONTACT OPNEMEN

Wil je meer informatie over mijn tarieven en de mogelijkheden voor een toffe shoot? Bekijk hieronder de verschillende reportages:

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een toffe shoot? Wil je graag meer informatie over mijn reportages? Vul dan het contactformulier in en ik neem contact met je op!

FOLLOW MY WORK

  Instagram            Facebook

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.