Vicky en Nico

Samen op stap om tijdens zonsondergang jullie liefde vast te leggen. Vicky en Nico zouden dit jaar groots trouwen, maar hebben besloten om dit op te schuiven naar volgend jaar in verband met Corona. Na een handtekening op het gemeentehuis, lunch met vrienden thuis, hebben we de dag afgesloten met een fotoshoot samen.

Tijdens de ondergaande zon, gaf dit stel aan dat zij het zó ongemakkelijk vinden voor de camera, en het moeilijk vond, dus dat ik wel moest helpen. En laat ik nou juist dit soort stellen het leukst vinden! Door middel van een aantal opdrachtjes, een stukje lopen, een dansje doen, en ook lieve woorden fluisteren kwamen ze al snel los! Achteraf stuurde zij mij:

‘Lieve Kelly,

Corona schopte werkelijk alles in de war, maar we zijn zo blij dat we er voor hebben gekozen om onze dag toch door jou vast te laten leggen! Je foto’s zijn een prachtige tastbare herinnering aan onze bijzondere dag.
Je wist ons snel op ons gemak te stellen en kreeg ons gestuntel voor jouw camera super mooi in beeld! Met jouw kwaliteiten lijkt iedereen opeens fotogeniek!

De foto’s zijn spontaan, lopen over van liefde en laten bovenal het plezier zien wat we samen hebben.

We kunnen niet wachten tot volgend jaar, wanneer we ons huwelijk eindelijk écht kunnen vieren met vrienden en familie. Zo fijn dat je daar wederom bij zult zijn, we zijn nu stiekem al nieuwsgierig naar al die mooie momenten die jij dan weer vast zult leggen!

We zijn je onwijs dankbaar, dankjewel en tot volgend jaar!!

Liefs Nico en Vicky’

Meer informatie?

Liefde

Meer informatie over het vastleggen van jullie liefde? Er samen op uit om toffe foto’s te maken van jullie samen? Leuk! Klik hieronder verder voor meer informatie en tarieven.